Mooie raamdecoratie is belangrijk voor de sfeer in huis - Marasol.nl!          
11 december 2019 

In deze blog vertelt bevriende ondernemer in de woninginrichting branche Marasol over zichzelf.

Mooie raambekleding kan de sfeer in je huis bepalen. Uitzoeken wat er bij je ramen past en wat de mogelijkheden zijn kan best lastig zijn. Er is ontzettend veel keus en dan zijn er ook nog enorm veel aanbieders van raamdecoratie op maat.

Waarom bestellen bij Marasol.nl?
Marasol.nl is een webshop voor raamdecoratie op maat met een persoonlijke aanpak. Als je ons belt, krijg je altijd Anna aan de telefoon. Zij helpt je graag met het maken van een keuze uit ons uitgebreide assortiment. Als je een foto mailt van je ramen, kan ze met je meekijken wat de mogelijkheden zijn voor het ophangen, welke maten het beste kunnen worden besteld en eventueel ook wat bij de rest van het interieur past. Ook na de verkoop blijft Anna je contactpersoon. Wij werken niet met vaste openingstijden. Uiteraard zijn we overdag op werkdagen altijd bereikbaar, maar als je ‘s avonds of in het weekend een vraag hebt mag je altijd proberen te bellen. Als Anna in de gelegenheid is zal ze de telefoon beantwoorden. E-mail wordt altijd binnen een werkdag beantwoord.

In ons assortiment van hoogwaardige raambekleding van Verano hebben we oplossingen voor ieder raamtype. Ook voor ramen met een schuine zijde, een bocht, draaikiepramen of lichtstraten hebben we mooie raambekleding op maat. Zo hebben we (duo) rolgordijnen, plisségordijnen, houten en aluminium jaloezieën, vouwgordijnen en verticale lamelgordijnen in stof, aluminium en pvc. Ook qua kleur en structuur is er volop keus. Van knalrode jaloezieën tot geweven taupe plisségordijnen, van handmatige tot elektrische bediening met afstandsbediening of app.

De levertijd is erg kort, binnen 5 tot 10 werkdagen wordt het bestelde product al bij je afgeleverd, zónder verzendkosten.

Meer informatie vind je op marasol.nl

                 

© 2017 - 2020 Chairs & More | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel